Välj en sida

Hermelinska släktföreningen bjuder in till mellanmöte den 30:e mars 2019

För framtida generationer bjuder vi speciellt in alla våra barn och unga till detta spännande event som hålls på Långholmen i Stockholm

 

Kära släktingar

Återigen är det dags för oss att samlas för att utbyta glädje och gemenskap, då det är två och halvt år sedan vi sågs på Hooks Herrgård i Småland. Denna gång ses vi på Långholmen i Stockholm. Lördagen den 30:e mars 2019 blir en dag fylld med aktiviteter och roligheter som avslutas med en härlig middag tillsammans.

Vi vill speciellt träffa alla barn och unga

En viktig del av styrelsens arbete under åren har varit att öka våra barn och ungas intresse för släktföreningen. Vi i styrelsen vill därför speciellt bjuda in de unga som är mellan 8 och 25 år för att göra en del roliga aktiviteter och umgås, prata och lära känna varandra. Även yngre syskon är välkomna med sina föräldrar då vi kommer ha aktiviteter också för de riktigt små.

Dagen i snabbformat:

  • 12:15 Välkomnande – namnlappar, hejande och sätta sig till bords.
  • 13:00 Lunchen serveras
  • 14.00 Fångkampen, guidad tipsrunda eller umgänge i loungen
  • 17.00 Drink, filmvisning och quiz
  • 18.30 Middag
    (med filmvisning för barnen om de vill lämna bordet)
  • 22.00 Avslut

Uppmaning : Vi ser gärna att ni kommer till Långholmen senast kl.12:30, men gärna tidigare än så. Detta för att vi ska kunna sätta oss till bords klockan 13:00 då lunchen börjar.

Om dagen:

Dagen börjar officiellt kl. 13:00 med att lunch dukas upp i restaurangen på Långholmen. Därefter följer aktivitet för 8 år och uppåt – Fångkampen på Långholmen. (Lös klurigheter, följ instruktioner och kom överens om den bästa strategin. Googla, muta personalen – allt är tillåtet för att samla in så många fånglås som möjligt på tid!). Åldersspridning i laget är en fördel. För de som är under 8 år arrangerar vi tipsrunda och äventyrspromenad på Långholmen samt en del pyssel och lek.
Oavsett väder kommer vi vara både ute och inne.

Efter aktiviteterna fikar vi och hänger tillsammans för att lära känna varandra mer. Unga som vill komma utan föräldrar kan meddela släktföreningen så tar vi extra hand om er.

För alla under 18 år är hela arrangemanget kostnadsfritt och för de som är över 18 år kostar deltagandet 150 SEK

Dags för middag

Klockan 17:00 inleder vi kvällen med en välkomstdrink och spännande filmvisning

Kort därefter sätter vi oss vid bords för att njuta en god två-rätters middag. En spännande underhållning utlovas också under middagen.

Vi avslutar vår middag med kaffe och avec samt trevligt samtal och umgänge.

Kvällen avslutas kl. 22:00

Praktiska detaljer:

Plats; Långholmsmuren 20, Stockholm

OSA senast 28 februari 2019

För anmälan, klicka här>>

Klädsel: Casual

Frågor kan skickas tilll fredrik.hermelin@outlook.com